Saturday, April 25, 2009

TERSENTAP!!

aku dgn girang melayari YM (melayari ker term dia *ader aku kesah)

TIBA-TIBA!!

kawan aku dari USM memBUZZ

*nama dirahsiakan

[ NAMA : AMINUDDIN BIN GAPPAR ]

AMIN : BUZZ
JOE : pehal
AMIN : tau tak nak laman web BLUE yang best
JOE : *tersentap sekejap (haram inggat aku kaki blue ke mangkuk mamat ni)
AMIN : BUZZ
AMIN : tahu tak
JOE : ya ampun *gaya mama rika
JOE : SUNDALNYE ko ni memalm ni cari BLUE
JOE : KIAMAT dah dekat bertaubat ler CELAKA
AMIN : dah jangan membebel ko tahu tak?
JOE : mestiler tahu *dengan niat jahat nak memperdajalkan mangkuk haram ni
AMIN : dah tuh cepat ler bagi tahu
AMIN : lawan web yang best-best jer aku nak
JOE : ok ko try gi GOOGLE
JOE : n then ko tutup FLTER tok dapat result yang terangkat punyer
JOE :ok ko type "QUEER" *x ramai org tahu term ni tok aper
JOE : kao x best ko type "SHEMALE"* ini adalah term tok mak nyah dalam bahasa inggeris
JOE : OK selamat melayan nafsu HANJEENG ko tuh

*setelah 2 minit

AMIN : BUZZ
AMIN : BABI SGT KO JOE!!
AMIN : ko bagi GAY n MAK NYAH buat aper
JOE : suker tak??
JOE : SYOKK HABIS
JOE : dah jgn kaco aku. aku nak tido!!
JOE : bye

*nama JOE diwarna putihkan (ala2 ANGEL kowt)

moral nak pekser jgn tgk blue dowh x baik tuhan marah!!!

32 comments:

...sarah n... said...

haha.

malangnya, aku tahu dowh term term tu.

ketawa berdekah2 baca entry ni

sharkiey said...

malangnyer kawan aku tuh banggang bahasa inggeris dia tak tahu punyer
xper punyer

TAHNIAH CIK SARAH kerana tahu TERM tuh satu kemajuan hahahahaa

...sarah n... said...

adehh.. aku tahu bkn sebab aku bukak ye web2 tu...

sila take note.

aku tak bersalah.

sharkiey said...

hak cik sarah telah memecah lobang nya.

tahniah cik sarah

xper aku rahsiakan dont worry

...sarah n... said...

wehh..

ade ke.

takkan la aku yg baik lagi bersopan santun ni membuat perkara begitu rupa. huhu.

* boleh tak perasan tahap mcm tu?

kot ye pon, tak mungkin la nak tgk aksi2 gay kot..

sharkiey said...

hak tak per cik sarah aya rahsiakan perkara ini dari pengetahuan umum

hahaha cik sarah pecah lobang lagi!!!

...sarah n... said...

adehhh...

penat dah ni.

malu aku.huhu.

penegasan terakhir.

aku banyak membaca.

secara tak langsung. pengetahuan bertambah.

oke.

yg ni kau boleh sebarkan.

*seriyeshit, kang ada je yg ingt aku....huhu.

tidak! tidaaaaakkkkk....!!!

Anonymous said...

amin..
adakah nama sebenar..??

sharkiey said...

to anynomomomomos
*nama dirahsia kan (ade aku kesah)
haha nak kater nabil lu pikir ler sendiri

sharkiey said...

to cik sarah

yer tahu ci sarah byk membaca ttg queer yer bagus 2 kemajuan telah dicapai

baiklah saya akan sebarkan pembacaan cik sarah

...sarah n... said...

haha. mcm2 hal la..

tak kesah lah..

sukati anda lah...

sharkiey said...

cik sarah suda tension kah
hahahaa

bertenang yer cik sarah jgn marah-marah kang cepat sembelit karang

hahaahah

...sarah n... said...

xtensen.

lek lek dah.

heh.

sharkiey said...

bagus nampaknyer cik sarah pun nak jadik comel macam MUN

p/s : jangan sampai gadoh ngn MUN sebab nak title mahluk tuhan paling comel.dia tak suke org lebih comel dari dia

...sarah n... said...

hahaha.

oke2.

ckp kat mun sori.

takkan rampas takhta.

tak berniat.

maafkan saya!!!<---mcm nobita mntk maap kat doraemon.

sharkiey said...

say tak mahu nak betangugng jawab baik cik sarah sendiri cakap kat dia yang cik sarah bagi rela hati title agung "mahluk tuhan paling comel"

ayooo yoo cik sarah esok kalo MUN bangun bacer komen komen ini dan post ini sudah pasti dia akan mengamuk sambil buat muka comel

x tahan prghhhh cutenyer
har har har har har

...sarah n... said...

hahaha!

mcm mcm hal lah.

gila betul.

oke! fine!

bg dia baca ni.

title tu adalah milik dia, dulu, kini dan selamanya... boleh..???

hahaha!

sharkiey said...

itu terpulan pada dia cik sarah

mungkin akan terjadi perang blog antara cik sarah n lek lek dah

sebab mengikut pengetahuan saya, bile dia dgr jer ader org nak pgg title dia.cepat2 dia buat aksi lagi kiut dari pesaing dia

cik lokman pon pernah tewas dgn kekiutan dia. kalah teruk cik lokman kerana hanya bersenjatakan "wonder pet"*mmg x kiut lansung

...sarah n... said...

hahaha...

amende la perang kiut bagai.

ohhh lokman pon menyertai ohh..??

tak sangka ohh..

sharkiey said...

hak tuh ler pasal perang kiut pertama dalam hidop encheek joe

xpernah nampak sebelom ni

tapi pepehal pon MUN ler yang menang sebab maser tgh battle tuh dia tersentuh batu kilat dan terus transfrom jadik raichu lagi comel dari pikachu

*kalo cik sarah tgk pokemon cik sarah paham ler

...sarah n... said...

pokemon? all time feveret tuuu..

smlm baru lepas tgk bulbasaur dlm utube.

sharkiey said...

kalo cik sarah nak saya ader semua koleksi siri pokemon dalam laptop

tapi tidak bermakna saya tgh bertapa untuk menandingi kecomelan MUN yer cik sarah saya tak mahoo gaoo ngn dia

kalo gado nanti saper nak temankan saya g MAPLEY mabuk2

hahaahhaha

...sarah n... said...

whoaa...

kagum sialll...

sume siri.

nak jugak!!

tp, mcm mana nak amik??

aaaa, yg tu kita taktau..**

sharkiey said...

sebenarnya *aa yang tuh kita tak tahoo

saya tak berapa menyukai ayat itu kerana tahap lawak nye x menonjol
hak hak hak sorry tuh say cik sarah tiru dalam citer los n faun kan

sebab citer los n faun menjadi salah satu cerita not peberat saya kerana adanya wanita gedik berlakon ntah aper2 = erra fazira

xper kalo cik sarah mahoo encheek lokman kan ada.hak hak hak

...sarah n... said...

yayah.

ni terikut2 dgn lokman le ni sbb dia asek je sebut ayat tu.cet!

haha..

xpela2.

no big deal.

ekceli dh mntk jugak pd dia.

entah dpt entahkan tidak.

sharkiey said...

berdoa pada tuhan cik sarah sebab kita merancang tuhan yang menentukan

hak hak hak

lokman@keme said...

peh sarah bole tahann jugak eh...

harharhar

sharkiey said...

ituh aku tak tahu
lepas ni kamoo bertiga berebutler piala mahluk tuhan paling comel
aku jadik juri*ala2 kak ogy gali lagi dik gali lagi

okey

...sarah n... said...

define boleh tahan..???

sharkiey said...

jawab cik keme oitcik sarah dah tnayer tuh

Mun'im said...

HELLoooo!!!!!

ape hal ni??????

x memasal aku terlibat.......

ko mmg joe....

bak kate lecturer fzk aku kat matrik dlu....

"mulut cap jamban"

sharkiey said...

wah cap jamban kah?

dimana mulut aku dicap itu leguh otot mecari cap jamban ituh dimulut ku ini