Tuesday, April 28, 2009

PINK!!! itu JIJIK


Bila sebut pasal PINK ni satu dalam kepala hotak berjambul aku ni berkata. Babi*bewarna pink, flamingo*bewarna pinkPONDAN,BAPOK,MAK NYAH,GAY BOY*wahaha matilah aku keener serang kang dan yang terakhir sekali ialah pompuan gedik*ceh ni mmg aku geli hanjeeng

Sebut pasal pompuan ni aku cukup pantang yurk yurk yurk bila diorang obsess dengan warna pink.

“Wah cantikah muka kamoo kalo dari hujung rambut ke hujung kaki dan aksesori semua pink?”


“wah KIAH pink pelbagai,beg pink,kasut pink,stoking pink,baju pink,wah!!! Pencil pon pink,gam pink jugak,pemadam pink, penggorek pink jugak ker,wah pembaris pin*pengsan”

AUWW!! we allz le PINK you allz* gedik2 sambil betulkan tali coli



"NOK!!! raya ni AKAK nak semua warna PINK NOK,LANGSIR warner PINK, CAT RUMAH warna PINK, BAJU RAYA,TUDUNG RAYA, KASUT RAYA, SAMPUL DUIT RAYA,SEPENDER THONG RAYA,COLI RAYA,semua ler mmg nak warna PINK. AKAK X suka warna lain.mmg PINK jerler warna AKAK dunia AKHIRAT.nanti NOK kalo AKAK mati dulu sebelom ko kan NOK kan. AKAK nak mintak tolong ko balutkan AKAK dengan KAIN KAPAN PINK eh NOK eh!, pastu KERANDA PINK,pastu tabur BUNGA-BUNGA PINK jer kat pusaran AKAK eh NOK eh.kalo boleh carik MASJID warna PINK gak.HAH jgn luper!! sowh tok IMAM pakai warna PINK jugak"*keji tak nyah ni? g mampos kamoo dengan warna pink kamoo




NYAH tgk bilik AKAK sumer PINK kan*wah kecik2 dah jadk MAK NYAH ker*mati ler ko budak!!

ni contoh sikit disebabkan terlalu jijik aku xmampu nak bagi contoh yang cukup menjijikan tentang warna pink ini

Tolong kepada kaum wanita semua,

PERHATIAN!!

Lekaki pada masa kini tidak tertarik lagi dengan wanita yang obsess kepada warna PINK dan mereka JIJIK akan kaum obsess pink ini.*wah ye ker

KEPADA KAUM LELAKI PULAK!!!

Tak guna aku tulis entry panjang2 aku tak tahu ler kamoo ni mahluk aper yang boleh jadi obsess ngn warna pinkpink ini.penat kalo tulis entry panjang-panjang korang tgk sendiri kat bawah ni jijik tak warna ini?


*mahluk ini patut di bunuh dan dihumban ke dalam lobang najis
sungguh najis keobsesan mahluk henjeeng ini.
shiayl shiyal syial

31 comments:

...sarah n... said...

walaupun banyak barangku berwarna pink, belog ku pon mcm pink2 sikit(aku mencari purple sebenarnya tp apesal terdapat pink..)

aku jugak kurang berminat dengan kaler pink.

sharkiey said...

x per cik sarah saya faham akan keobsesan kaler pink dalam diri cik sarah*baik kamoo tukar segala bentuk anasir pink itu!!!!

"belog ku pon mcm pink2 sikit(aku mencari purple sebenarnya tp apesal terdapat pink..)"

"aku jugak kurang berminat dengan kaler pink."

ayat cover giler minah ni!

...sarah n... said...

semestilah kaver woo.

dah terasa gila dengan entry ni kottt!!

sharkiey said...

hahahah sian cik sarah bertaubat cik sarah selagi sempat murtad kan saja pink itu.kah kah kah

lokman@keme said...

aku sudah memikirkan isu ni lama sbnarnye..

prompuan nmpaknye suke ikut2 last2 mungkin comel agaknye,sume minat pink secare pukal.

pelik sebab a friend of mine yg memang sangat comel xde ckp pink tu kaler beliau.kan mun?*aiyak!*

eh tapi kann brader kangkung pon ADE BAJU KALER PINK????-yg sengaja dibeli dgn kerelaan sendiri???



harharharhar

sharkiey said...

aku sudah memikirkan isu ni lama sbnarnye..

prompuan nmpaknye suke ikut2 last2 mungkin comel agaknye,sume minat pink secare pukal.

pelik sebab a friend of mine yg memang sangat comel xde ckp pink tu kaler beliau.kan mun?*aiyak!*

eh tapi kann brader kangkung pon ADE BAJU KALER PINK????-yg sengaja dibeli dgn kerelaan sendiri???

jawapan dia BABI sgt soalan ni.PUAS!! HAHAHAHA

lokman@keme said...

yeaa harharharhar

u r punk'd
busted
bang bang boom
gotha
panggilan hangit

dan mcm2 lagi yg sewaktu dengannya.

sharkiey said...

biar saya jelaskan

baju kemaja PINK: di hadiahkan oleh seseorang kawan aku yang dirahsiakan identitinya*tidak baju itu aku beli sendiri sebab kawoo giler perghh masa aku tgk baju tuh macam ader cahaya dari syurga jer
hahaha

T-shirt pink tuh lak akau jumper kat tong sampah!!*hakikinya aku curik baju kakak aku sebab baju tuh macam best jer

tentang kawan encik lokman tuh pulak:itu tidak dinafukan dia mmg minat pink.adakah incik lokman tahu yang semua spender MUN warna PINK? hahaha x caya chek sendiri

...sarah n... said...

ayat kaver gila mamat atas ni.

*memulangkan paku buah kera kepada joe*

p/s: lokman. aku nak belanja kau makan angin sebab pemberian maklumat di atas.

sharkiey said...

erm erm erm* tersipu sipu malu

dan dengan ini saya ishtiharkan yang topik perbualan ini saya sudahi dengan bacaan yasin
heheheh*petir

Anonymous said...

hei joe...
lg skali....
mulut ko mmg cap JAMBAN DECTAR.....

sharkiey said...

Anonymous

anonymous di atas ialah MUN!!!

malu ke comel nak letak name sendiri sebab pakai seluar pender pink

hahahaha

sharkiey said...

mulut joe mmg cap jamban!!!!

sharamli said...

c0mel je akak yg landing atas katel tu....muahaha

sharkiey said...

comel kah.erm kalo nak berkenalan mintak no akak tuh kat MUN.dia ad hubungan terlarang dengan akak pink kat katil tuh.hahahahhahahaah

sharamli said...

mun?
brani bdk tu curang..sekeh gk kang..muahaha

sharkiey said...

yup dia mmg curang ngn akak.. serius x ta tipo tipo punyer.MUN mmg ader hubungan terlarang dengan mahluk pink atas katil tuh!!

curang kah?
ooo isee

so pas ni akak dah le ganyang MUN tuh ler sebab curang

ni satu rahsia kak> MUN suker n cumer tertarik dengan bender2 pink dan cute so akak kener rerajin ler pink kan diri dan cute kan diri

hah sebeb MUN mmg PINK sgt sgt comel kan biler dia pINK..wahhhhhhhhhh

lokman@keme said...

ya joe
aku sokongggg sratoss persennnnn!!!!
hidop mun pengg kkiooot!!!!!
(pink cute)

sharkiey said...

yeah centuh ler keme ceritanyer kalo ko nak tahu..

lagi satu, dia suka belikan adik gurl dia anak patung barbie made in china kat kedai rm2 tuh.

tapi bila sampai umah,mun yang main adik dia tgk jer abg dia main anak patung tuh....

kiut kan?!!!*matilakau

Mun'im said...

joe~
mmg MELAMPAU...
ni bkn mulut cap JAMBAN DECTAR NI...
ni mulut cap JAMBAN STESEN KOMUTER UKM....(yg mmg hodoh+busuk tu)

sharkiey said...

erm MUN aku mintak maaf aku terpecha kan LOBANG ko

sorry

tapi MUN x per ler kitorang still leh terima kamoo sebagai mbr walaupon ko men anak patung tuh

dont worry ko ler sahabat aku*wahahahah

lokman@keme said...

patot la aku jumper sikat kecik patung barbie kat bilik mun...

ak takot nk tegor.
org tua2 ckp mende2 pelik kalo jumper jgn tegur..


oo ni ropenye.
*cute*

sharkiey said...

ko jumper ker? aku lak jumper baju dress barbie tuh

mule mule aku diamkan ajer tapi aku ni kan curious giler kan so aku siasat ler

upenyer kat laci no 2 dia.dia simpan sumer aksesori anak patung tuh.dalamnyer ader baju, kasut,sikat cermin n mcm mcam lagi ler..

paling baru ni aku nampak dia punyer wish list

dia nak belikan rumah tok barbie barbie dia

patut ler dia suka pink babi kan waner pink*ader kener mengna ker????

sharamli said...

gilak kam002 ini....

tp asal rs2 cm 3 3 ni jee ska pink..kn?

sharkiey said...

sape ketiga2 mahluk yang suka pink tuh

saya terkecuali yer

saya tak terlibat dgn komplot menePINK ni

...sarah n... said...

wahahaha..

rahsia sebenar dibongkar oleh inspektor sharamli.

sharkiey said...

tidak sarah kamoo telah salah sangka
saya bukan peminat PINK

...sarah n... said...

camon la bhai...

ngaku sudahhh...

no biggie.

sharkiey said...

mmg nak kener budak sarah ni
SAYA BUKAN PEMINAT PINK

ITU BUKAN SAYA DAN BUKAN SAYA SAMA SEKAli

tolong lah percaya cik sarah
saya bukan bukan dan tidak

emma said...

haha
i minat gak colour pink
but..x obses gila la mcm akak yg landing kat atas katil tu
haha

Anonymous said...

i'm a gal n i hated pink..
yea..u're rite itt does remind u of a piggy..*oink*