Saturday, April 25, 2009

MUN aku paham perasaan KO!!

Aku ngn MUN seperti seperti biasa mengukur jalan BANGI ni sambil mencari makanan (niat dalam hati nak cari MEGGI to stok 2 MINGGU). bercadang mencari kedai borong di kajang kerana harganya yang lebih murah berbanding kedai MAK CIK SALLY KIY * kedai ni mmg cekit semua anggota badan yang ada pada tubuh korang MAHAL NAK MAMPOSS

lalalala aku ngn MUN dengan RIANG menyanyi atas motor*ala2 citer high school musical yang x best cam HARAM tuh

sampai kat kedai tuh MUN dan AKU terpegun melihat signboard yang besar tuh di bawah adalah dialog yang berjaya disimpan pendrive aku


JOE : MUN besar shiyal signboard dia

MUN :
*diam tak menjawab

JOE : MUN tgk signboard tuh besar shiyal

MUN :
*dengan gaya comel yang terlampau dia diam mebisu


*cute kan!! pergh!!



JOE : kenaper ko ni? jgn nak buat CUTE kat sini. PUBLIC PLACE ni malu aku kang

MUN :
*masih diam

JOE : MUN cuba KO bacer tol2 signboard tuh!!

JOE : perghh kuang hajar kat KEDAI ni MUN kan!

JOE : x baik jer dia tulis "KEDAI BORONG DAN PEMBUNCIT" * ketawa sampai pecah perut sambil terkentut sikit

JOE :patut ler ko diam kan MUN kan.xper mun sabar yer AKU PAHAM PERASAAN KO

MUN : HANJEENG ko JOE!!

*mcm ni le mimik MUN marah
maintain cute!! pERGG



JOE : wah BENDAHARI SURAU mulot dah pandai meleser

JOE : BABI terus!!

9 comments:

...sarah n... said...

kedai tu punya sognboard mmg mcm tu ke?

kedai borong dan pembuncit.

gilalah.haha!

sharkiey said...

kedai borong dan peruncit sebenarnyer

tapi disebabkan lapo kat perut tak nak kesian. kuar men redah sampai luper pakai kontek lense

sebab tuh nampak macam
KEDAI BORONG DAN PEMBUNCIT

kah kah kah kesian MUN

sharkiey said...

dia kener free2 hahaha x per mun tetap maintain cute walau aper dugaan berlaku kat dia ck sarah

lokman@keme said...

peh mane ko amek gamba mun yg nih.

cute syial!!itz oozing

sharkiey said...

tuh ler pasal sampai memleleh air liur ko keluar

mmg cute kan
tuh gamabr maser kiter nak g carik MAK HAYAM tok korang senag nak meronggeng kat JLN HAJI TAIB kang

maser kiter kuar g KL tuh

Mun'im said...

ko mmg hampeh kan......suke wat fitnah2 kat blog.....
ni serangan peribadi ni....
ko nk kene ISA ke??????

sharkiey said...

fitnah kat BELANDA k
i sekarang kat MALAYSIA

MUN sabar ler byk2

lokman@keme said...

peh maser tu ke.
astaga x prasan pulak ade makhluk secomel itu bejalan gi k.l seblah aku..


aaa rugirugirugi

sharkiey said...

tu lah ko roy ko inggat ko comel
mun tu maskulin comel sebenar kah kah kah