Monday, April 27, 2009

ANJINGKAH?


anjing ialah sejenis mahluk yang boleh dikategorikan kepada 2 jenis tahap kecomelannya*matilah MUN lagi comel dari anjing

1. Anjing comel

2. Anjing x comel (huduh)

3. MUN yang comel*ha yg ni bukan anjing k


comel kah ?




Entry yang bertajuk anjing kalo ni bukan ingin menceritakan pasal asal-usul anjing mahupun sebab kewujudan anjing*ya tuan2 dan puan2

Dewasa kini,*pergh ayat BM form 6 sgt. Ramai dikalangan remaja kini mahupun islam dan bukan islam berminat dengan anjing. Seperti yang kita semua tahu anjing adalah najis dan umat islam dilarang mengadakan body kontek*wah ayat cam nak buat seks ngn anjing kah? ngn mahluk bersepisis anjing ni.

Tapi kenapa ramai remaja berminat dengan anjing ni dan ia kini menjadi topic perbualan hangat mahupun di kedai-kedai kopi*ameer ali adalah tidak terkecuali.okey straight to the point.korang pernah dengar x ayat-ayat seperti berikut.

“hanjeeng muker ko.jahanam ko”

“ko ni memang HANJEENG kan”

“perghh HANJEENG tol ler mamat uh”

“HANJEENG! HANJEENG!! HANJEENG”

So. Ini lah sebenarnya yang penulis maksudkan dengan fenomena pengANJINGan ini. Penulis blog ini juga tidak lari dgn fenomena pengANJINGan ini.

Nak dijadikan cerita:

Penulis sekarang tgh begang degan keANJINGan yang telah berlaku pada diri beliau. Pada satu malam yang kelam suram dan sundal. Penulis merasa bosan bertapa di dalam bilik di bangunan blok KIY. Hujan turun dengan lebat sekali*sekali okaey,bukan 2 ke 3 ke 4 kali. Perut penulis blog berasa semakin lapar. Lapar yang sukar untuk dibendung lagi.nafsu makan semakin membuak-buak mengingatkan nasik lemak hayam kat AMEER ALI. Hujan turun semakin lebat x nak kesian. Penulis mengigil kelaparan.

Tiba-tiba dating seekor mahluk comel*matilah seekor kah? Yang bernama MUNIM.bertandang seperti mak cik rogayah dtg untuk mengumpat*taubat lah mun oi. Kedatangan MUN bertujuan untuk menyampaikan berita buruk pasal situasi yang telah berlaku ke atas dirinya.

“joe aku lapar shiyal” MUN bersuara.

“hujan DOWH” JOEmembalas

“lapor dowh” MUN membidas

“hujan shiyal” JOE berkata

*Perbualan ini berlansung selama beberapa minit dengan ayat yang sama beulang2 sehingga tiba-tiba hujan berhenti.mun bersuara lagi

“JOM kuar hujan dah berenti”

Kami keluar dengan harapan. Tiba-tiba keANJINGan berlaku kepada kami berdua.hujan turun kembali degan lebat semasa kami berada di persimpangan UKM*lebih tepat kat pondok pak guard. Nak kami kami berpatah balik tak termampu. penulis meneruskan perjalanan kerana ingin mencapai matlamat.

Sesampai di AMEER ALI kami berdua basah kuyup selencun-lencunnya. “MUN nak makan sini ke bungkus, basah r dowh segan aku” JOE bersuara. “bungkus pon bungkus janji makan”. Kami dengan segannya mengorder nasik lemak hayam*bukan belah tepi okay!. Manambah keANJINan lagi sedang kami menunggu hujan pon berenti. Akan tetapi setelah nasik hayam kami setel. keANJINGan berlaku lagi.hujan turun lagi lebat dari biasa.

“pergh tension aku” makan sini jer r MUN. joe membuat kata putus.

Pada keesokan harinya, sebagai melengkapkan diri menjadi sempurna kami ke AMEER ALI lagi untuk memuaskan nafsu makan masing-masing. Tiba-tiba keANJINGan menimpa kami berdua lagi.*bukan kene hempap anjing okay!. Ader le mamak ni yang dengan rilek dan steady serta tak dinafikan sungguh confident menANJING kitorang.

“boss!, nasi lemak hayam dua bungkus kah?,hujan, makan sini”* sambil tersenyum semacam menahan sembelit.HAHAHAAH *dia ketawa cam shiyal

Penulis blog dan MUN berpandangan sesame sendir kerana tergamam. Dalah hati kami menyumpah-nyumpah*hanjeeng mamat ni nganjing kitorang pasal semalam.hanjeeng hanjeeng hanjeeng!!!!

Keesokan hari nya lagi kami ke sana seperti biasa bagi memuaskan nafsu masing2.

“boss!, nasi lemak hayam dua bungkus kah?,hujan, makan sini”* sambil tersenyum semacam menahan sembelit.HAHAHAAH *dia ketawa cam shiyal

Keesokan harnya lagi

“boss!, nasi lemak hayam dua bungkus kah?,hujan, makan sini”* sambil tersenyum semacam menahan sembelit.HAHAHAAH *dia ketawa cam shiyal

Keesokan harinya lagi

“boss!, nasi lemak hayam dua bungkus?,hujan, makan sini* sambil tersenyum semacam menahan sembelit.HAHAHAAH *dia ketawa cam shiyal

Sampailah pada satu tahap dia dah lupa kowt sehingalah pada tarikh 27/4/2009 iaitu harini.mamak ni bersifat dengan lebih kejam mengANJING kami. Sedang kami menungu the tarik dan 2 kotak rokok. Tiba-tiba mamak ni dating ke tempat kami dan memberikan kami nasik lemak hayam. Dan meletakkan nasik hayam di hadapan MUN. Kami tergamam kekejian. Mamak tadi senyum dan terus blah sambil membawa nasik hayam tadi.hati kecilku berkata pada mas tuh

“ko dah HANJEENG kitorang 4 kali hah kali ni memang HANJEENG le muka ko”

muka macam ni kah?

Kesimpulannya hanjeeng tak mamak tuh.menganjing kitorang? Tapi dengan bijaknya penulis blog dan MUN telah merancang untuk membogelkan MAMAK terkutuk tuh dan meninggalkan beli di kolj ZAABA*matilah kejam dan kotor plan nak membalas dendam

SEKIAN…..


COMEL!!!*mun kah?

4 comments:

...sarah n... said...

mamak yang kejam.

dan.

pandai nganjing...!!!

hahaha.

sekali terkena dengan mamak. bisa jugak rupanya.

sharkiey said...

tahu tidak mengapa
kami adalah pelanggan tetap dan sanggup dia menganjinkn kami

sungguh anjing mamak tuh

lokman@keme said...

fucking ugly!(dogs)

sharkiey said...

no wonder i hate dogs so much
they are fuckin' ugly

give them the hell!!