Tuesday, April 28, 2009

AKU DAH DIVA!!!!



Award rules :
1. Insert this badge or the pic above to inform u have been awarded.
2. Make sure u take the pic n said it is from.
3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.
4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow you) and tell their names in your blog
5. Dont forget to go to their blog and tell them they have been tagged !!!



1. SEORANG YANG BAIK *pernah tolong sepak anak anjing sebab dia hodoh

2. SEORANG YANG BERIMAN *sentiasa taat pada jaring UKM

3. SEORANG YANG SABAR *xpernah x mengamuk kalo org tuh lambat @ lembab dari segi mental

4. SEORANG YANG PENUH DENGAN NILAI2 MURNI *x pernah x mnjkkn sikap2 buasdan rakus

5. SEORANG YANG BERFIKIRAN KREATIF DAN INOVATIF *benci kepada benda2 clishe

6. SEORANG YANG JUJUR *mencurik syiling rumet aku adalah hobi

7. SEORANG YANG SUCI *tak pernah diperkosa bergilir2 di atas TONG IKAN oleh mana lelaki dan wanita

8. SEORANG YANG TENANG *bila tgh tido

9. SEORANG YANG PENDIAM *bila sedang berak

10. SEORANG YANG PEMALU SGT *kalo aksi menyanyi dirakam LOKMAN

*mamposs xder sat upon yang benar hahahaa jelas ketawa cam SHIYAL



UCAPAN DIVA PEMENAG BLOG:
wah kali ni aku dapat 2 AWARD serentak.aku dah leh jadi DIVA sekarang*lala nyanyikan lagi div-beyonce

terima kasih you alzz*sambil hentak2 trofi yang aku menang sebab benci dapat award.terima kasih kepada AKAK AMANDA ala2 senior TESL ku kerana sudi bagi AWARD x seberapa ini*dari chow kitt kah award nih huh?

seperti biasa AKU x MAHU award ni di bagi kepada sesiapa sebab aku nak bolot sorang
KORANG JANGAN MIMPI NAK DAPAT!!!











PINK!!! itu JIJIK


Bila sebut pasal PINK ni satu dalam kepala hotak berjambul aku ni berkata. Babi*bewarna pink, flamingo*bewarna pinkPONDAN,BAPOK,MAK NYAH,GAY BOY*wahaha matilah aku keener serang kang dan yang terakhir sekali ialah pompuan gedik*ceh ni mmg aku geli hanjeeng

Sebut pasal pompuan ni aku cukup pantang yurk yurk yurk bila diorang obsess dengan warna pink.

“Wah cantikah muka kamoo kalo dari hujung rambut ke hujung kaki dan aksesori semua pink?”


“wah KIAH pink pelbagai,beg pink,kasut pink,stoking pink,baju pink,wah!!! Pencil pon pink,gam pink jugak,pemadam pink, penggorek pink jugak ker,wah pembaris pin*pengsan”

AUWW!! we allz le PINK you allz* gedik2 sambil betulkan tali coli



"NOK!!! raya ni AKAK nak semua warna PINK NOK,LANGSIR warner PINK, CAT RUMAH warna PINK, BAJU RAYA,TUDUNG RAYA, KASUT RAYA, SAMPUL DUIT RAYA,SEPENDER THONG RAYA,COLI RAYA,semua ler mmg nak warna PINK. AKAK X suka warna lain.mmg PINK jerler warna AKAK dunia AKHIRAT.nanti NOK kalo AKAK mati dulu sebelom ko kan NOK kan. AKAK nak mintak tolong ko balutkan AKAK dengan KAIN KAPAN PINK eh NOK eh!, pastu KERANDA PINK,pastu tabur BUNGA-BUNGA PINK jer kat pusaran AKAK eh NOK eh.kalo boleh carik MASJID warna PINK gak.HAH jgn luper!! sowh tok IMAM pakai warna PINK jugak"*keji tak nyah ni? g mampos kamoo dengan warna pink kamoo




NYAH tgk bilik AKAK sumer PINK kan*wah kecik2 dah jadk MAK NYAH ker*mati ler ko budak!!

ni contoh sikit disebabkan terlalu jijik aku xmampu nak bagi contoh yang cukup menjijikan tentang warna pink ini

Tolong kepada kaum wanita semua,

PERHATIAN!!

Lekaki pada masa kini tidak tertarik lagi dengan wanita yang obsess kepada warna PINK dan mereka JIJIK akan kaum obsess pink ini.*wah ye ker

KEPADA KAUM LELAKI PULAK!!!

Tak guna aku tulis entry panjang2 aku tak tahu ler kamoo ni mahluk aper yang boleh jadi obsess ngn warna pinkpink ini.penat kalo tulis entry panjang-panjang korang tgk sendiri kat bawah ni jijik tak warna ini?


*mahluk ini patut di bunuh dan dihumban ke dalam lobang najis
sungguh najis keobsesan mahluk henjeeng ini.
shiayl shiyal syial

Monday, April 27, 2009

TERSENTAP LAGI!!

Identity penyentap dirahsiakan kerana beliau adalah skandal@bebeh gue.*siyes kami x der paper x dak tipo2.bagi mengelakkan SENTAPAN yang lebih MAHA KUASA lagi.identiti ini terpaksa dirahsiakan.


BEBEH : rokok 2 haram x bg bebeh?*dgn nada sentap
BEBEH : if kiter da tau rokok leh wat pghisap 2 sakit @ mati katak nape kiter stilll isap ek*sambil member senyuman evil

BEBEH : x vuduzzz ke rase*statement koyak
BEBEH : ngok pun ade kan*statement makin rabak

BEBEH : rokok da la mahal giler hanjing*wah bebeh kata hanjeeng kah
BEBEH : ahahh*ketawa cam shiyal kowt

BEBEH : ader mksd keperlian di situ*xperlu metion bebeh aku tahu kamu mmg menANJINGkan bebeh mu ini
BEBEH : jgn mara*maik aih siap bagi warning jagn marah
BEBEH : hmm...x jth hukum ke?*wah Tanya soalan ala2 kiut kah muka kamoo

ENCHEEK ABG KANGKUNG : baiklah BEBEH*cover paham padahal sibuk melayan YM wanita lain


KOMEN

KOMENBROTHER ENCHEEK KANGKUNG:
kepada yang hisap ROKOK tuh hentikan lah yer.sebab kalo ko keener fire ngn si BEBEH aku ni kompom KOYAK hati*abg encheek kangkung tersipu sipu maloo.

MUNIM CUTE DIVA :
leser sungguh mulot BEBEH ini.bebeh kah nama dia? Hendak ku cili sahaja tapi cili mahal*sambil sambung makan meggi goring

ROY :
hok aloh? Nete beghuk*loghat Kelantan

MAN :
apo kobondo ni jang*konpius ngn identity anak jati sendiri

ANDAI AKU ADER AWEKS

Bila ABANG KANKUNG mempunyai aweks!

1. Akan ku berikan kamu sejambak bunga najis ayam setaip bulan bagi memperingati setiap bulan kita telah lalui bersama*bunga ros mahal aweks ku x mampu abg kankung nak beli


2. Akan ku berikan kamu “romantic basket” yang berisi bubble bath,massage oil,cekeletdan pelbagai lagi*untuk memastikan kamoo sentisa mandi dan tak hangit lagi


3. Akan ku beri kamu kunci dengan sekeping nota “kunci ini adalah kunci pintu hati kudan kamu ialah kunci kebahagiaan ku*romantic giler


4. Akan ku berikan kamoo 10 kuntum bunga kaembong dan 2 biji batu-bata putih dengan nota bertulis kamoo tidak akan berdiri sendiri kerana aku pakwe mu ini sentiasa ada di sisi kamoo


5. Akan ku kurangkan complain dan lebihkan compliment*dalam hati aku sajer yang tahu


6. Akan ku basuhkan kereta kamoo*ader ke kamoo kereta?


7. Akan ku renung dalam mata mu bila kita berbualbersama*melihat najis mata mu yang comel ituh


8. Akan ku duduk bersama dan tuliskan perancang kita bersama*aku nak anak 15,kereta 2,motor super bike 3,basikal 4,kereta control 5,handset iPHONE 1 dan macam-macam lagi bolehkah syang ku?


9. Akan ku bake cookies together*encheek abg kankung mempunyai gian menggila terhadap biskut kraker


10. Akan ku berikan kamoo ikan dan mangkuk dengan sekeping nota berkata “out of all the fish in the world I pick you*dalam hati berkata belajar-belajar le memasak agar tidak koyak duitku makan di luar


11. Akan ku bertanyakan selalu “what can I do for you today bebeh*tolonglah katakan “it okay bebeh no thanks I can do it my own”


12. Akan ku beritahu yang kamoo “best thing that has ever happened to me in my entire life”


13. Akan ku ceritakan semua mimpi-mimpi ku kepada mu dan angan-angan ku bersama mu*mimpi basah bersama tylor swift perlu kah?


14. Akan ku lafazkan ”you mean a word to me bebeh”


15. Akan ku bagi kamoo peta dengan nota kecil bertulis “kamoo takkan kehilangan ku bebeh*dan pepandai kamu menaiki bas untuk ke kuliah mahupon ke shopping complex


16. Akan ku say” I LOVE YOU” 3 kali sehari sehingga sepanjang hayat ku*rakam kat MP3 sudeh..



WARTAWAN KAKI LIMA: adakah ENCHEEK ABANG KANGKUNG sedang dilamun cinta bersama kekasih hati kerna menulis entry JIWANG lagi KEJIH ini.

WARTAWAN KAKI LIMA: boleh kami tahu siapakah wanita malang yang mendirikan CHEENTA itu bersama ENCHEEK ABANG KANGKUNG?

ENCHEEK ABG KANGKUNG : YUP saya kini sedang menjalin hubungan TERLARANG bersama AKAK TYLOR SWIFT semenjak saya membantuh beliau ketika beliau jatuh di dalam LOBANg NAJIS


NAJIS SUNGGUH KEJIWANGAN MELANDA DIRIH!!!!



TERHARU!!!*award pertama gue


text ucapan penerima award:

Sob sob sob*nangis ala2 pemenang AMERICAN IDOL sambil menyanyi lagu .kepada encheek MUNIM yang comel saya ucapkan terima kasih kerana menganugerahkan saya AWARD SAMPAH*statement kejam ini. Saya berasa terharu kerana usaha saya selama ini dihargai juga. Saya bergitu teruja apabila mendapat penghargaan seperti ini dan saya ucapkan terima kasih banyak-banyak

Tak lupa juga kepada MAK kerana memasukan duit*rm 100 untuk 3 minggu. ABAH kerana menjadi seorang pekebun yang disegani ketua kampong*penghulu SIROM nama dia*huduh sungguh nama ituh.kepada kakak aku NANIE yang gangster kerana selalu buli aku tahap terkemut semint sebab mendapat penampor mu yang bertapak tangankan GORILLA itu. Kakak aku JUN yang member kuih yang tak enak rasanya*tipooo kata resepi mak mak masak x camtuh pon. Abang keksayangan aku ABG ADI kerana pernah menteranjang aku sehingga terseludup aku di bawah tv 21 inch kerana bergadoh akibat mesin basoh.

Tak lupa juga kepada ABANG IPAR aku walaupon kita tak sebulu*perlukan bulu mu itu bulu mu buluku itu buluku lah. KAKAK IPAR aku yang sporting habis kerna main kereta control aku sampai jahanam. Kepada anak sedara aku DANISH kerana tak pernah dengar cakap POKSU dia yang hensem ni. kepada adik DANISH yang bernama HAIBAH kerana meghabiskan semua cikedis-cikedis di rumah atok dia a.k.a umah aku*kuat makan mmg minah ni tgk saiz ler. Kepada HANA adik kepada HAIBAH yang x berkesempatan mengenal POKSU dia ni sebab biler ko lahir je POKSU ko dah berhijrah ke UKM yang permai ini*berhenti sekejap sambil menyanyikan lagu VARSITI kita.

Kepada anak-anak abang aku juga tidak lupa terutamanya TASHA kerana selalu mengopak kan duit POKSU dia bile ke kedai RM2. Kepada JIHA kerana pernah menikam POKSU dia dgn pena mata bulat*siyes lepas tuh aku dah takut dah nak kaco minah ni lagi dan terakhir kepada ermmm siyes aku luper name dia* kejam POKSU dia x inggat nama anak sendiri kerana tadak pernah bermanja dgn POKSU dia yang HOT ni*boleh pakai kah?

Kepada RUMET-RUMET juga tidak ketinggalan terutamanya kepada NASH yang telah menceraikan aku dan lari ke KERISMAS selama beberapa minggu untuk study ngn bebudak LAW dia* alah x kesah pon xda ko leh cantoom katil tido lagi puas. Terima kasih kepada RAZMAN kerana menjaga susuknya dgn baik sehingga membuat aku LOYA!!kepada ROY juga kerana menjadi dalang untuk aku membuat BLOG ini.

Kepada sesiapa yang saya tak sebut tuh jgn kecik hati ler yerk. Sebab saya mmg tak nak sebut pon.so sekali lagi saya ucapkan kepada “the cutest blooger in Malaya” kerana member saya award yang dalam masa 3 hari entry ini akan saya buang.

Sekian TERIMA KASIH!!!!

dengan ini saya mengishtihar yang AKU x Mau BAGI SAPER2 AWARD NI SEBAB AKU NAK BOLOT SORANG

SO KEPADA ROY,CIK SARAH DAN MUN JGN MIMPI DAPAT AWARD INI DARI AKU*lu pikir sendiri betapa keji nya penulis blog ini