Friday, August 7, 2009

AKU BENCI MEETING !!!!



Kehanjeengan mendapat jawatan yang aku rasa aku tak perlukan dan aku tak mampu bagi komitment sekaligus menghentam aku. *ceh poyo giler cam jadi naib chanselor jer kan

HATI PANAS!!....
as8ment tok sem 3 cam haram byknyer setiap minggu lecture nak bagi as8ment*erm makcik lecture u ni i tgk macam xder anak n laki jer, rajin sungguh nak semak as8ment kiotrang setiap minggu. bayangkan kalo semua subjek ader as8ment n korang darabkan dgn 9 subjek aku amik sem ni. x ke byk tuh.

MEETING MENCARUT...lemah, longlai, lesu *macam lepas kener rogol lak eh?,bab meeting ni. yup x aku nafikan meeting tuh penting dan menjadi garam dan gula dalam hidup berpesatuan*matila beli garam n guler sendirik sudeh pastuh curik milo MUN. yang paling tidak menyedapkan punggung aku biler bermeeting nih adalah sikap sesetengah manusia BANGANG yang x menepati masa n tak menghormati masa orang lain *erm cik akak.cik akak ni bernama DIVA ker? ooo patut le kami kenet unggu cik akak DIVA binti MATILAKAU baru boleh setat meeting. kepala lutut ko ler x pepasal aku terpaksa meninggalkan kerja aku yang melambak demi menjadi seorang GURU yang berwibawa*matilah x pernah pon cita cita nak jadi cikgu tapi terpaksa amik TESL.

LAGI PANAS...
biler korang dah tahu korang lambat n then siap buat muker muker comel masuk dalam meeting tanpa rasa bersalah n masih lagi sempat meyalahkan perkara lain yang x wajar disalahkan*maaf yer akak DIVA lambat sebab ader TRAFFIQ JAM kat bawah bukit KIY tuh.hanjeeng kan?. yang lebih henjeengnyer membuat aku rasa nak terkam jer kat akak ni..kalo dah lambat buat cara lambat.orang lain dalam meeting tuh dah berpeluh ketiak dah tunggu korang yang ingat korang ni set set diva yang korang inggat kiotang harus menyediakan karpen merah yang didatangkan dari PARSI ker untuk korang masuk.*akak DIVA tak suker ler meeting ceni, aper ni kenapa centuh, eh mana boleh akak DIVA tak setuju sgt... gi mampos ler ko mati lagi baik. g matila ko senior ker aku junior ker.yang penting MUNIM paling comel

MEMANG KEJI... ko dah tahu org dah bosan dgn meeting nih and nak merambus balik menyiapkan as8ment yang tertangguh ko pulak boleh selamber jer nak melewatkan waktu kitorang dgn alasan nak berkenal kenalan sesama ahli kumpulan sambil buat buat muker gedik dan horny..*erm you allz akak DIVA rasa baik kiter berkenalan beritahu nama n semua ler kalo boleh you pakai spender aper hari ni pon aka DIVA nak tahu.tak per ler kita balik lambat sikit yang penting kita happy....geram tak you allz? hanjeeng kan perangai ceni geram mmg geram aku dibuatnyer.

BODOH TAK RETI NAK HORMAT.. lagi satu perkara yang berlaku. kalo telinga tuh ader tapi buat buat pekak cabut telinga tuh bagi makan buaya * takper ler kak DIVA akak kalo ader telinga ker tak de telinga ker mmg maintain HODOH kaka suker? jangan ler nak buat buat pandai you allz dgn memberikan hujahan bernas menyentap setiap hujahan yang telah lama dirancang padahal ko cumer datang buat buat muker comel n then ala ratu macam ko tahu segalanyer. lain kali telinga tuh pasang jgn nak menyusahkan semua orang

TAK PERNAH SERIK... betol pompuan diva wannabe nih. bukan dia tak tahu org sumer tak suker ngn dia*matilahkau. tapi dia buat buat mcm semua orang sembah dia lak.dengan membebel tak tentu hala,membuang masa aku yang aku masa itu seperti jongkong emas.

HENTIKAN.... kebodohan mu itu. aku x suka,dia x suka mereka tak suka,semua x suka dengan ko sebab sikap ko yang tak reti nak hormat orang lain dan selalu pikir yang ko tuh betol. tahap kehanjeengan aku dah mencapai thap yang tak tercapai dek akal mu *giteww ELYANA sgt kan.

MATILAH KAU.. aku rasa macam nak ko betul betul mati aku tolak kau dari ats bukit KIY *kolej ibrahim yaakub di hatiku. ketika ko sedang berjalan comel nak ke kelas.

warghhhh TENSION SEYHHH





14 comments:

sharamli said...

akak yg peri0d p0n xpenah rs mcm ni la dek...
lek2 dah..

hu3..
esemen tu biasala..kal0 ssh sgt.c0py je..hu3

sharkiey said...

hahah perlu ker mention yang diri sedang berperiod huuh

hati panas dgn kebododhan seorang akak senior yang masuk meeting n menyusahkan n mcm dia bijak padahal bodoh nak mapos

geram r kak menyusahkan org lain tau.pasak dia semua lewat
kener re-rancang,leceh dan paling sengal dia suker tanya soalan bododh bagi menunjukan diri dia cam pandai jer

Asyraf said...

wahahahha.luahan perasaan yang paling jujur aku pernah bacer. tp maintain munim cute di perkatakan.hakhak

sharkiey said...

MUn comel itu tidak boleh dinafikan sesungguhnya marah macam maner pon MUN tetap maintain cute... jgn dipersoalkan kecomelan MUn ituh

T.O.P.E.X said...

hey! MUNIM je ke kiut?
aku?

sharkiey said...

ko nak sentap menyentap ngn munim ker pasal takhta saper lagi kiut? aku tak jamin kalo ko kener hempap ngn perut kiut dia

maya.sumaiyah said...

aku cam tau jek..wakaka...
tensen2..
kan3..

maya.sumaiyah said...

aku cam tau jek..wakaka..
tensen2..
kan3..huhu

sharkiey said...

ko perasan tak muker aku dah lain cam nak campak akak tuh dari tinggkat 2 foyer jer keji sungguh kan dia maya

lokman@keme said...

hey ape yg berlaku semase ketiadaan aku nih.

shandye. said...

kekdahnye nok...
motif nk berhormon bagai klu time management ko sucks?

larrikkk.....

Mun'im said...

hanjeng sgt ko topek ngn joe..korang ni dh berumah tangga wat la cara laki bini..

iwan said...

sabaq la joe, meeting mmg slalu mcm tu, ada ja bnda yg nk bg jd lambat...

sharkiey said...

syai .. mesti lah aku berhormon kalo aku dah diva dalam managemnet aku suck pastu ader lagi suck tuh yang aku tersentap tuh

ha jawab